Persoonlijkheidsschets

Als je een leven hebt gehad, waarin jij je veel hebt moeten aanpassen aan de verwachtingspatronen van anderen kan het zijn dat je jouw eigen identiteit niet meer weet of zelfs kwijt bent. Het is dan ook een logisch gevolg, dat je niet meer weet wat je moet doen of welke richting je op moet gaan met je werk of je relaties.

Met de datum, plaats en tijd van je geboorte kan ik gegevens verzamelen over de stand van de zon, maan en planeten tijdens je geboorte. Met deze standen kom ik erachter wat je eigenschappen zijn, wat je drijft, wat je talenten en je uitdagingen in het leven zijn. Maar ook wat je valkuilen zijn en hoe je daar het beste mee om kan gaan.

Ik werk eerst zelf deze persoonlijkheidsschets uit voor je en dan maken we een afspraak voor een consult, waarbij we de schets doornemen.

Reacties:
Jan:
“Wel hele mooie acties gelijk, echt leuk. Ik heb je tekstverhaal bij me. Ben regelmatig met Metatron in overleg! Voelt wel heel bijzonder, af en toe twijfel maar dan toch ook weer ok! Ik word er stap voor stap blijer van als ik zie hoe eea loopt. Grappig, ik láát nu regelmatig dingen gebeuren. Zo mooi hoe het dan loopt.”

Mariëlle:
“Ik heb Anja gevraagd een persoonlijkheidsschets op te stellen, o.a. omdat ik op dat moment in een loopbaantraject zat en daar bleek, dat ik voor mijn toekomst een heel andere richting op wilde, dan die waarin ik op dat moment zat. De persoonlijkheidsschets bevestigde aan mij, dat die nieuwe richting ook de juiste keuze was en dat ik mijn gevoel moest volgen. De persoonlijkheidsschets gaf me veel duidelijkheid, maar vooral herkenning van hoe je Echt bent en wat je eigenschappen en/of karaktertrekken zijn. Je beseft, dat je in de loop van de tijd veranderd bent door alle invloeden van buitenaf, bewust of niet bewust, gewild of niet gewild. Door de persoonlijkheidsschets kom je weer bij je zelf. ……..Dank je wel Anja.