Kennismaken

Hallo, ik ben Anja van Maurik, getrouwd en moeder van 3 zoons en inmiddels ook oma. Ik ben in 1997 begonnen als Tera Mai ™ Reiki therapeut en daarna heb ik mij ontwikkeld tot reflexologie therapeut.

In 2005 heb ik de Medische Basiskennis op HBO-niveau gehaald en daarna diverse bijscholingen gevolgd. Ik heb er van genoten om veel kennis te vergaren en mensen jarenlang met veel plezier behandeld met voet- en lichaamsmassages.

Op dit moment heb ik het punt bereikt, dat ik me meer bezig wil houden met het uitdragen en delen van deze kennis. Dit wil ik doen door middel van het begeleiden van mensen in hun levensproces. Het is en blijft mijn doel en mijn pad om mensen te helpen in hun ontwikkeling en het blijkt, dat vooral hooggevoelige personen deze hulp zoeken.

Het begeleiden door middel van gesprekken, ook telefonisch, het leggen van Engelenkaarten, het maken van een persoonlijkheidsschets aan de hand van de geboortehoroscoop en mijn mediumschap zijn de “instrumenten” die ik gebruik. Het blijkt, dat veel mensen behoefte hebben aan helderheid in hun leven. “Wat gebeurt er nu eigenlijk als mijn baas staat te schreeuwen tegen mij?” is, bijvoorbeeld, één van die vragen. Ook als er een andere vorm van communicatiestoornis plaatsvindt in hun leven, willen mensen nu meer inzichten in hun levensproces, zodat ze zelf verder kunnen. Het aanbieden van deze steun aan de mens in nood om terecht te kunnen op een plek waar naar hun problemen geluisterd wordt en waar de tijd en aandacht aan hen wordt besteed die ze nodig hebben, is hard nodig in onze tijd van veranderingen en ontwikkelingen in de maatschappij.

De veranderingen, die ik zelf in de afgelopen jaren heb doorgemaakt, is de groei naar de beslissing om naar Limburg te verhuizen en daar opnieuw te beginnen met mijn leven en praktijk. Dit heeft mij enorm veel ervaringen en inzichten gegeven in het emotionele systeem van de mens. Wat een beslissing in goed vertrouwen en hoop voor de toekomst met je kan doen en waar je dan doorheen gaat is zwaar, maar ook fascinerend prachtig! Ik mag nu bij mij thuis in Broekhuizenvorst (telefonische) consulten houden en veel cliënten vertellen mij, dat ze de rust en het huiselijke een weldaad vinden en ze zich erg veilig voelen. Ik ben dankbaar.

Voor het adres verwijs ik u naar de contactpagina.